Vladimir iz Bačkog Petrovca je bio najbolji u „Najslabijoj karici“, ali su ga izbacili: Ipak ide u Egipat

"Njegovo savršeno znanje, međutim, neće ostati nenagrađeno"

3806
Foto: Screenshot/TV Prva (Youtube)

Pedesetdevetogodišnji Vladimir Krnač iz Bačkog Petrovca bio je ubedljivo najjači učesnik sinoćnjeg izdanja kviza „Najslabija karika“ na TV Prva. Ipak, on je izbačen.


Dao je ukupno 22 tačna odgovora i nijedan netačan odgovor i bio je ubedljivo najjači od trojice preostalih u kvizu koji vodi glumac Nikola Kojo. U rundi glasanja, obojica su njegovo ime stavila na tablu za izbacivanje, priznajući da ga se „rešavaju“ iz taktičkih razloga.

Kojo je, nakon što je ispitao učesnike zbog čega izbacuju baš Vladimira, izrazio razočarenje i pružio podršku najboljem takmičaru, uz komentar da ga je sramota.

Vladimir Krnač je na kviz došao kako bi ispunio svoj i san svoje porodice da odu u Egipat. On je građevinski radnik bez stalnog zaposlenja, a ima četvoro dece. Pritom je više od sto puta dobrovoljno dao krv.

Osvojio je simpatije svih gledalaca nakon što je taktički izbačen iz igre, što je dovelo i do ideje da se prikupi novac da bi Vladimir s porodicom otišao u Egipat.

Nakon javne polemike na društvenim mrežama, TV Prva je saopštila da će do sada najboljeg takmičara o svom trošku poslati na odmor na željenu destinaciju.

„Njegovo savršeno znanje, međutim, neće ostati nenagrađeno budući da su sa Prve TV, na kojoj se kviz emituje, odlučili da to znanje nagrade ispunjenjem njegove najveće želje“, saopštila je televizija.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde