Podpísaný návrh dohody o partnerstvách a memorandá o spolupráci

Vo štvrtok (19.09.) sa uskutočnilo podpisovanie návrhu dohody o partnerstvách medzi mestskou časťou mesta Košice – Staré mesto a Obcou Báčsky Petrovec

Foto: hl.rs

Delegácie obcí Báčsky Petrovec a Kovačica v týchto dňoch absolvujú oficiálnu návštevu mesta Košice, uvádza Hlas ľudu.


Vo štvrtok (19.09.) sa uskutočnilo podpisovanie návrhu dohody o partnerstvách medzi mestskou časťou mesta Košice – Staré mesto, zastúpenou starostom Ing. Igorom Petrovčíkom, a Obcou Báčsky Petrovec, zastúpenou predsedníčkou Obce Báčsky Petrovec Vierou Krstovskou, a osobitne s Obcou Kovačica, zastúpenou predsedom Zhromaždenia obce Kovačica Jaroslavom Hrubíkom.

Okrem toho podpísané je aj Memorandum o spolupráci s riaditeľom Regionálneho úradu školskej správy v Košiciach Mgr. Pavlom Hamrákom a predsedníčkou NRSNM Dušankou Petrákovou.

Do tretice je podpísané aj memorandum o spolupráci v oblasti vzdelávania, výskumu a prenosu poznatkov medzi Gymnáziom Trebišovská 12 v Košiciach a Gymnáziom Mihajla Pupina v Kovačici a Gymnáziom Park mládeže 5 v Košiciach a Gymnáziom Jána Kollára so žiackym domov v Báčskom Petrovci.

Memorandum v mene Gymnázia Trebišovská 12 podpísala riaditeľka Mgr. Jana Šalagovičová a v mene kovačického gymnázia riaditeľ Mgr. Miroslav Jurica, kým v mene gymnázia Park mládeže 5 memorandum podpísala riaditeľka Mgr. Zuzana Krajcárová a v mene petrovského gymnázia riaditeľka Daniela Marková.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde